

- Този, който сам си купува уискито...

Жената пие едно, две, три, па като се сети...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Рецептата е много лесна и проста, а резултатът е месо, което буквално само пада от кокала
Тук ще откриете мултикултурното лице на Турция с невероятна кухня, което си струва да посетите
Гарантираме ви, че веднъж опитате ли това изкушение за сетивата, ще се влюбите в него
Сервира се върху канапе от сварен ориз и поръсено с накълцан пресен магданоз
Сервирайте я с гарнитури - като ориз, паста или картофи
Идеална рецепта за забързани домакини и чудесен обяд или вечеря с чаша хубаво, студено бяло вино
Комбинацията от пиле, бекон и макарони е любима на мнозина
Ето как да я приготвите
Традицията повелява на празничната трапеза да има вино, ястия приготвени с риба, постни ястия, ядки, сушени плодове, празнична пита